Ifis Finance logo

Lucrați cu companii străine?

Dacă operați pe piața internațională, vă oferim soluții de factoring concepute pentru a satisface toate nevoile dvs. de lichiditate.

Serviciile noastre financiare pentru cei care lucrează cu piețe externe

Oferim servicii financiare pentru companiile românești care au credite către clienți străini.

Ne angajăm să gestionăm, la nivel administrativ, creditul dumneavoastra, având grijă de încasarea acestuia și asumarea oricărui risc de insolvență. Acest lucru va asigura o gestionare mai ușoară a creditului, optimizarea fluxurilor de numerar și o posibilă garanție împotriva riscului de insolvență.

Factoring pro soluto

Această soluție asigură acoperirea riscului de insolvență al debitorului de către factor (Ifis Finance) pentru creanțele cedate necontestate. Ne asumăm riscul de neplată de către in limita unei sume stabilite contractual. Ne ocupăm direct de gestionarea ȋncasării creditelor.

Factoring pro solvendo

Ne adresăm companiilor care operează pe piața internațională și care trebuie să lichideze creditul comercial. Gestionăm ȋncasarea și administrarea, astfel încât cedentul să aibă un avans asupra creditelor cedate.

Achiziție Titul Definitiv (ATD)

Asigurăm plata în avans sub garanția sumei creditului atribuit la un preț și o dată convenită cu factorul (Ifis Finance). Puteți apoi să ne transferați integral riscul de credit și riscul întârzierii plății.

Avans pentru credite viitoare

Oferim finanțare prin avansarea creditelor care vor rezulta din contractele stipulate cu clienții companiei dumneavoastră.

Reverse factoring

Cu acest serviciu financiar asigurăm asistență completă companiilor mijlocii sau mari în gestionarea datoriilor de furnizare, însoțită de o posibilă propunere de plăți amânate.

Opțiuni suplimentare

Puteți combina soluția de factoring la alegere cu câteva opțiuni suplimentare:

Factoring Fara notificare (Non notification)

Această opțiune nu prevede notificarea cesiunii către debitor. Poate fi aplicată tuturor tipurilor de factoring.

Maturity

Cu opțiunea maturity, factorul (Ifis Finance) garantează cedentului plata la scadență a creditului cedat, oferind simultan debitorului cedat posibilitatea de a obține o plată amânată suplimentară a creditului inițial cu un cost financiar pe cheltuiala sa. Opțiunea este aplicabilă numai pentru reverse factoring.

Beneficii

Lichiditati

Soluțiile noastre ajută la planificarea corectă a fluxurilor de numerar și la dimensionarea corectă a costurilor financiare.

Avantaj

Obtinerea fondurilor în moneda facturii, fără risc de curs valutar.

Fara riscuri

Vă sprijinim în dezvoltarea de noi clienți fără riscul pierderii creditului.

Aveți o solicitare sau căutați asistență?

Contactaţi-ne